Vanuit ons specialisme in implementatie van duurzame warmtetechnieken vullen wij met de BDH Academie de kennisbehoefte in van overheden, woningcorporaties, ngo’s en netbeheerders, bijvoorbeeld als het gaat om het aardgasvrij maken van bestaande woningen.  We organiseren kennissessies en trainingen die aansluiten bij jouw wensen. Bijvoorbeeld kennissessies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen, waarbij we ingaan op techniek, toepasbaarheid, kosten en baten, verhouding tot andere duurzame opties en de toekomst van warmtepompen.


Basistraining warmtepompen

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor warm water, het verwarmen en in sommige gevallen ook het koelen van een woning. In deze online basiscursus voor gemeenten en woningcorporaties maak je kennis met de verschillende typen warmtepompen, hun toepassingen en de werking van de warmtepomp.

Training woningbouw en duurzame warmte

Bij iedere woningcorporatie staat het op de agenda: verduurzaming van de woningvoorraad. Hoe pak je dat aan? Deze training ondersteunt bij de ontwikkeling van basiskennis op het gebied van verduurzamen van de woningbouw en specifiek de verschillende warmteopties. Je krijgt inzicht in hoe de woningbouw in Nederland is ingedeeld. Vragen die onder andere beantwoord worden: welke duurzame warmtebronnen zijn er voor Nederland beschikbaar? Wat zijn de toepassingsmogelijkheden per duurzame warmteoptie?

Workshop op maat?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Theo Elfrink.