Bij iedere woningcorporatie en gemeente staat het hoog op de agenda: verduurzaming van de woningen. Hoe pak je dat aan? Deze training ondersteunt bij de ontwikkeling van basiskennis op het gebied van verduurzamen van de woningbouw en specifiek de verschillende warmteopties. Je krijgt inzicht in hoe de woningbouw in Nederland is ingedeeld. Vragen die onder andere beantwoord worden: welke duurzame warmtebronnen zijn er voor Nederland beschikbaar? Wat zijn de toepassingsmogelijkheden per duurzame warmteoptie?

Inhoud

Verduurzaming: waarom, waarmee & wanneer?
Energie in de woningbouw
Opties voor verduurzaming warmte
Trends in verduurzaming van de woningbouw
Toepasbaarheid van duurzame opties in de bestaande woningvoorraad
Bespreken eigen cases

Resultaat

Na afloop van de cursus weet je hoe je naar het woningbestand kunt kijken binnen de eigen gemeente/werkregio. Je doet algemene kennis op over de beschikbare duurzame warmteopties, inclusief de voor- en nadelen hiervan.

Doelgroep

Medewerkers van woningcorporaties en gemeenten die betrokken zijn bij de verduurzaming van de woningen, maar die nog weinig kennis hebben van de verschillende duurzame warmteopties.

Werkwijze

Deze 1-daagse training wordt klassikaal gegeven in een groep van maximaal 8-10 personen, in verband met het interactieve karakter.

Kosten

Kosten voor de module bedragen € 750,- p.p., vrij van btw, exclusief eventuele arrangementskosten voor de lunch.

Data

De training is te volgen op donderdag 23 mei en donderdag 26 september van 9.00 tot 16.00 uur.
Locatie: omgeving Utrecht, de exacte locatie is nog nader te bepalen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de datum van je voorkeur via onderstaande buttons. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Theo Elfrink, elfrink@bdho.nl