Verbinden

Het succes van verduurzamen van de woningbouw valt of staat met mensen. De plannen kunnen nog zo goed zijn, als mensen niet gemotiveerd zijn mee te doen, blijft het bij plannen. Bij BDH hebben we oog voor de mensen. Voor de medewerkers van onze klanten, maar ook voor hun klanten. Zoals bewoners/huiseigenaren (gemeenten), huurders (woningcorporaties) en consumenten (bedrijven). Hoe neem je hen mee in het proces van verduurzaming? Daar weten wij alles van. We staan we regelmatig op bewonersavonden, bijvoorbeeld om een presentatie te geven over de mogelijkheden van verduurzamen van een woning. Doordat we niet alleen met gemeenten, woningcorporaties, bedrijven en netbeheerders, maar ook met bewoners aan tafel zitten, weten we heel goed wat er speelt. En zijn we in staat mensen en partijen met elkaar te verbinden.

ondersteunen organisatie

BDH is door zijn jarenlange ervaring in de markt voor duurzame warmte in de woningbouw tevens een gewaardeerde partij voor strikt vertrouwelijke ondersteuning ten aanzien van het ontwikkelen van bijvoorbeeld een gedegen strategie voor gemeenten en bedrijven aan de aanbodzijde. Onafhankelijkheid, objectiviteit en vertrouwelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Bewonerscommunicatie

Hoe overtuig je bewoners en neem je ze mee in het proces van verduurzaming? We ondersteunen diverse gemeenten bij de Wijk- en BuurtaanpakOnze consultants geven regelmatig (thema)presentaties op bewonersavonden. Bijvoorbeeld over warmtepompen of isoleren van de woning.