BDH heeft een nieuwe consultant: Theo Elfrink. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van verduurzaming vormt Theo een mooie aanvulling op het team van het Harderwijkse adviesbureau.  Als strategie- & proces consultant gaat Theo zich richten op de ondersteuning van onder andere gemeenten en woningcorporaties bij de energietransitie.

Theo is een energieke energiespecialist die zowel procesmatig als inhoudelijk thuis is in de verduurzaming van de woningbouw. Helaas is er volgens Theo bij de lokale energietransitie te weinig aandacht voor de mens: “Niet gek dus dat er weerstand ontstaat. Voor BDH is het creëren van draagvlak onder bewoners heel belangrijk bij het slagen van de verduurzaming van de woningbouw. Daarom voel ik me hier op mijn plek.”

Duidelijke en eerlijke voorstellen

Bij zijn laatste werkgever, Vereniging Eigen Huis, heeft hij geleerd dat je met duidelijke en eerlijke voorstellen veel meer steun krijgt van bewoners voor duurzame maatregelen. Theo Elfrink heeft meer dan 20 jaar bij en voor gemeenten gewerkt en is bij diverse projecten met woningcorporaties betrokken geweest.

Op de hoogte blijven van de activiteiten en het laatste nieuws van BDH? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!