Wat zijn de essentiële uitgangspunten voor een hybride warmtepomp? Op deze en meer vragen vind je als installateur/adviseur snel antwoord in ‘Kleintje Hybride warmtepompen’. BDH heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan deze uitgave van ISSO. De kennis in deze publicatie richt zich op elektrische warmtepompen, met in hoofdzaak lucht als energiebron en gecombineerd met een cv-ketel.

Kleintje Hybride warmtepompen beschrijft verschillende combinaties van cv-ketels en warmtepompen, die samen de hybride warmtepomp vormen. Ook is er aandacht voor waterzijdig inregelen en het temperatuurtraject van het afgiftesysteem. Verder gaat de uitgave in op het systeem in de woning áchter de hybride warmtepomp. In welke situatie biedt een hybride warmtepomp uitkomst en welk type is het meest geschikt? Daarnaast bevat Kleintje hybride warmtepompen informatie over geluidafscherming, tekeningen, tabellen, schema’s en vragen om met de klant te bespreken. Zoals: wil hij op termijn van het gas af, of gaat hij verbouwen of renoveren? ISSO-kleintje Hybride warmtepompen is te raadplegen via ISSO Open.

 

Raadpleeg de publicatie kosteloos

BDH is trots mee te werken aan deze kennisdeling. Vanwege onze bijdrage aan het ISSO-Kleintje Hybride Warmtepompen mogen we onze relaties 5 werkdagen kosteloos toegang geven tot ISSO Open, waar het ISSO-Kleintje is gepubliceerd. Het stappenplan voor de gratis toegang is als volgt:

  1. Maak een profiel aan op ISSO Open.
  2. Stuur een e-mail naar bestellingen@isso.nl. Geef daarin aan met welk e-mailadres je het profiel hebt aangemaakt plus de actiecode ‘BDH – ISSO-Kleintje-Hybridewarmtepompen-2021’.
  3. De toegang wordt gekoppeld aan jouw profiel. Vanaf dan heb je 5 werkdagen kosteloos toegang tot alle kennis in ISSO Open.